Adgangskontrol

 

 

iclock580  F7-SERIES_0ddc9a  F11

 

Adgangskontrol og mødetidskontrol til erhverv eller private hjem via trykknap, pinkode, RFID kort, fingeraftryk eller ansigtskontrol. Adgang via op til 4 forskellige af de før nævnte muligheder f.eks. åben en dør eller port med kort – fingeraftryk eller ansigtskontrol på en og samme enhed.


Axis

Axis

Axis introducerer et nyt niveau af frihed til fysisk adgangskontrol. Frihed, som stammer fra den samme åbne IP filosofi i videoovervågning som Axis er pioner i.


Mobotix

Mobotix T25

Utrolig alsidig adgangskontrol med overvågning indbygget fra start d.v.s. kameraet bruges til at se hvem der ringer på og hvem der kommer til døren via bevægelsesregistrering også når der ikke ringes på dør. Systemet ringer til en smartphone/tablet/PC når klokke trykkes og personen der trykker kan ses og tales med, døren kan derefter åbnes hvis personen skal lukkes ind.


ZKTeco

Adgangskontrol     Mødetidskontrol

Adgangskontrol og mødetidskontrol både inde og ude via Pinkode, RFID kort, fingeraftryk eller ansigtskontrol. Åben døre – porte – og andet for adgang, ved hjælp af den medeleverede software er det desuden muligt at se hvem der har fået adgang, hvem der må få adgang og på hvilke tidspunkter der gives adgang. Mødetids/arbejdstids registrering udføres også via det medeleverede software på en og samme enhed derved spares der penge på indkøb og montering. Systemet kan køre standalone eller ethernet netværk/RS485.