6 MP Moonlight Sensor

En ny reference for sikkerheds-kameraer: teknologi Mobotix 6 MP-Moonlight-sensor (3072 x 2048 pixels) Et af de vigtigste kendetegn ved et sikkerheds-kamera er dens lysstyrke. En høj hastighed tillader kortere eksponeringstider og derfor en reduktion af motion blur. Sikkerhedsrelevante scener er bedre vurdere vigtige detaljer er synlige selv uden ekstra dyrt belysning.

mx_WB_6MPMoonlight_150416_gif

 

Udover MxLEO software til billedforbedring i meget mørke scener er alle aktuelle Mobotix kamera linjer monteret med et direkte på billedsensoren virkende hardware-baseret filter, der minimerer billedstøj og giver mulighed for skarpere billeder. I henhold til kravene, kan vælges, om den automatiske eksponering øger den beregnede eksponering tid til at skabe for eksempel højkontrast natoptagelser til Web billeder, eller forkortet, for at reflektere særligt hurtige bevægelser skarpere.

Med indførelsen af de nye 6 MP billedsensorer (som dag og nat version i farve og sort-hvide) ​​med forbedring af lysintensiteten leverer Mobotix kameraer igen mere klarere billeder under vanskelige forhold. Udover den kendte 4:3 billedformat med 5MP opløsning er nu op til 6 megapixel store billeder i det specielle format 3:2 (3072×2048 pixels) muligt med både dag og nat sensor moduler. I dobbelt skærm kan et 6 MP Mobotix dual kamera leverer op til 12 megapixel store billeder.

 

mx_3-6MP_Comparison.jpg_formatVGA

 

På grund af det faktum, at et Mobotix kamera med et 6MP-night sensor modul nu selv ved fulmåne (ca. 0,25 lux lysintensitet) kan give meningsfulde billeder uden ekstra belysning, den nye Moonlight teknologi kan desuden bruges til sikring af områder med hyppige lysstyrkeværdier på 5 lux (sammenlignet: gadebelysning er i regelen mindst 10 lux). Under normale lysforhold, såsom på godt belyste indendørs eller udendørs arealer, kan der fortsat gøres brug af 5MP kameraer.

Den signifikant forøgede lysstyrke intensitet af den nye sensor teknologi, bruges også i 5MP kameraer med  HD premium linser. HD-premium objektiver med blænde f / 1,8 fås i seks brændvidder. I forbindelse med de nye 6 MP sensor moduler (1 / 1,8 “CMOS) bliver i 4:3 den horisontal vinkel på 15 ° til 105 ° opnået.

 

 

 

 

anden kategori
  • fordele Mobotix