AXIS F1005-E Sensor modul


Adgangskontrol

ZKTeco

Adgangskontrol     Mødetidskontrol     Turnstiles   

 

Mobotix

Mobotix T25

Axis

Axis


Alarm

Abus

Abus Trådløs      Abus Trådet

HouseGuard

HouseGuard Trådløs


Videoovervågning

Axis     Mobotix     Abus     


AV

AV Signage


Radiostyring

Radiostyring


 

Fleksibel installation

AXIS F1005-E sensor modul sammen med en AXIS F kameraenhed, er ideel til anvendelse i meget diskrete indendørs, udendørs og mobile overvågningsopgaver. AXIS F1005-E kan diskret installeres i trange steder, planforsænket i en væg eller loft, eller indgår i et lysbjælke ovenpå en nødsituation køretøj. Den robuste, IP66-rated sensorenhed modstår støv, regn, sne, vibrationer, stød og temperatursvingninger.

AXIS F1005-E omfatter en billedsensor og en fast linse, der giver en bred 113 ° horisontal synsvinkel i HDTV 1080p. Den leveres med en 3-m eller 12 m (10-ft. Eller 39-ft.) Formonteret kabel til tilslutning til en AXIS F Hovedenhed, som kan placeres indendørs, i et køretøj eller i en udendørs kabinet.

Billederne (på højre baggrundslys scenario til venstre, og om natten scene) ovenfor er taget med AXIS F1005-E sensorenhed og AXIS F41 Hovedenhed med Wide Dynamic – Forensic Capture (klik på billederne for at forstørre).

En akse F8201 Vari-vinkel monteringsbeslag er også inkluderet og muliggør sensorenheden skal sikres og vippes i enhver position

 

 

anden kategori
  • Axis sensore
  • Tilbage