AXIS F1015 Sensor modul

Optik med variabel brændvidde og HDTV opløsning for diskret indendørs overvågning

 

Diskret installation

AXIS F1015 sensorenhed sammen med en AXIS F kameraenhed er ideelt til meget diskrete indendørs overvågningsopgaver. Sensorenenheden kan monteres i på steder med meget lidt plads som f.eks. planforsænket i en væg eller et loft, mens hovedenheden kan placeres længere væk, hvor der er plads.

AXIS F1015 omfatter en billedsensor og en optik med variabel brændvidde, der giver en mellem 53° og 108° horisontal synsvinkel i HDTV 1080p. En optik med variabel brændvidde giver brugerne fleksibilitet til at tilpasse synsfeltet, der passer til opgaven. I tele-tilstand, kan finere detaljer blive fanget i et smallere synsfelt. I bredformat, kan mere af et rum dækkes.

AXIS F1015 leveres med et 3m eller 12m formonteret kabel for tilslutning til en AXIS F kameraenhed. EtF8201 Vari-vinkel monteringsbeslag er også inkluderet og muliggør sensorenheden kan fastgøres og drejes til enhver position.

Billederne ovenfor (tele, på venstre og vidvinkel, til højre) er taget med AXIS F1015 sensorenhed og AXIS F41 Hovedenhed med Wide Dynamic – Forensic Capture.

 

 

 

anden kategoriAxis sensore