Milesight PTZ Speed dome 2,0mp starlight IPkamera

Super professionelt PTZ IP-kamera fyldt med avanceret rige funktioner og enestående billedkvalitet. Bruges til overvågning af større områder, eller til steder med en operatør.


   Download pdf


Milesight PTZ kameraet har mange unikke funktioner, her er nogle af dem:

IR-LED-teknologien er blevet opgraderet for at give overvågning med et synsområde på op til 200m op natten i total mærke. 4 highpower LEDs fungerer som “High Beam”, 2 LED’s fungerer som “Mid Beam”, mens de andre 3 er Low Beam for bedre billede klarhed og kvalitet uanset objektafstanden. Desuden kan Low Beam, Mid Beam og High Beam lysstyrke justeres manuelt eller automatisk på basis af zoomforholdet. Det er smart og sikre at der altid er gode billeder.

Smart PTZ Motion Detection-funktionen gør det muligt for dig at overvåge specifikt område tydeligt. Når der er detekteret bevægelses i det specifikke område. vil milesight ptz kameraet automatisk panorere og vippe til bevægelsesdetekteret område og derefter zoome ind for at give et klart billede. Hvis varigheden udløber, genoptager kameraet sin tidligere overvågningsposition og zoomniveau. Klar til at fange en ny hændelses. Alt sammen sker uden en operatør.