Mobotix -30 til +60

Vejrbestandigt hus

MOBOTIX kameraer er lavet af 30 procent glasfiberarmeret plast, som det er mest almindelig anvendte i bilindustrien for belastede eksterne komponenter.Denne kvalitets PBT materiale er ufølsom over for vejr påvirkninger, især med en vægtykkelse på 4 mm, meget modstandsdygtig over for hærværk. Det samme gælder for de transparente dome kupler som er lavet af høj styrke, slagfast og indbrudssikret polycarbonat.

I modsætning til et metalhus, isolerer plasthuse betydeligt bedre, så man undgår kondens i kameraet og disse kræver derfor ikke opvarmning i vinter drift. Af de mere end 40.000 kameraer, der er i brug i hele verden er kameraer blevet returneret på grund af et defekt hus. Selv nedfald af tage eller nedstyrtede byggekraner var ude af stand til at ødelægge huset. I Israel er et kamera monteret på en trailer, der brød i brand, efter udskiftning af kabel er dette stadig i brug.

Mobotix-kameraer bruges i Alperne og Arktis ved temperaturer under -30 ° Celsius, i ørkenen i Arabien og Australien anvendes de ved over 60 ° Celsius. Over 120 pumpestationer i Everglades Florida overvåges af Mobotix-kameraer, der allerede “overlevet” nogle orkaner. Som det fremgår af de mange kystnære kameraer, også havvand og salt luft kunne ikke skade kameraerne.

En vigtig faktor i den gennemprøvede vejrbestandighed og modstand mod høje udetemperaturer er den meget lave strømforbrug på Mobotix-kameraer med 2 til 3 watt.Den indre temperatur af et Mobotix kamera er derfor væsentligt lavere end for konkurrerende modeller, og dermed er Mobotix kameraer holdbare.

anden kategorifordele Mobotix