TrueGuard 5 i 1 mini røgalarm

Indbygget røgalarm, sirene, bevægelsessensor. Samt temperaturmåler og termoalarm. Trådløs og flot design. Se temperatur direkte i TrueConnect APP

 

Denne lille og fikse røgalarm er ikke alene en røgalarm. Den består også af en 360° bevægelsessensor, som kan bruges til f.eks. at aktivere alarmen ved fuld sikring eller til at tænde lys ved detekteret bevægelse i f.eks. fra- og deltilkobling.

Derudover har enheden også indbygget temperaturmåler og termosensor, som løbende kan orientere om rumtemperaturer og dermed indgå i de intelligent hjem regler, som man sætter op i alarmsystemet, men ydermere kan den også alarmere, hvis temperaturen stiger til 57,3°C eller stiger med 8,25°C i minuttet.

Røgalarmen alarmerer både lokalt i huset via indbygget sirene og via alarmsystemet med push meddelelse og/eller sms. Så dels fungere røgalarmen, som vi kender den, når du er hjemme og ydermere får du besked om røgdannelse i dit hjem, når du ikke er hjemme.

Røgalarmen har også en indbygget sirene, der vil fungere ligesom en anden ekstern sirene du har indkodet i TrueGuard alarmsystemet.

Super fikst og diskret design med flere funktioner i samme enhed!