TrueGuard gardin bevægelsessensor

Gardin PIR bevægelsessensor til sikring af vinduer – vinduespartier – døre


Download PDF     Se video


Gardin bevægelsessensoren anvendes til overvågning og sikring af vinduer og vinduespartier i både private ejendomme og butikker. Denne type PIR bevægelsessensor fungerer som den normale type bevægelsessensor, men kan med fordel anvendes til sikring af både vinduer i væg eller loft, fordi denne type bevægelsessensor kan monteres både vertikalt, horisontalt og på loft.

Som navnet antyder sikrer denne type bevægelsessensor, som et ‘gardin’ der er trukket for det udvalgte område på op til 10 meter. Alt hvad der krydser sensorens felt vil blive registreret og starte alarmen, uanset om det er ubudne gæster eller et vindue, der bliver smadret. Derfor har denne sensor også en fordel i forhold til en glasbrudssensor, som f.eks. ikke vil kunne registrere, hvis vinduet ikke smadres, men derimod blot bliver afmonteret.

Ydermere kan denne type Gardin bevægelsessensor også med fordel anvendes til erhverv i f.eks. butikker, hvor sensoren ikke bare kan starte alarmen, hvis butiksruden smadres, men faktisk også kan anvendes som indgangsklokke. Når en ny kunde åbner døren og træder ind i butikken registrerer sensoren det, som kan sammenkobles med en indgangsklokke, som lyder og dermed notificerer personalet om, at der er kommet en ny kunde i butikken. I dette tilfælde kan denne TrueGuard Gardin bevægelsessensor både anvendes til sikring af butikken samtidig med at den er yderst funktionel for butikkens personale.

Bevægelsessensoren er sabotage sikret, hvilket betyder at hvis uvedkommende forsøger at afmonteret sensoren, vil den ligeledes starte alarmen. Den er desuden resistent overfor insekter, hvilket er en vigtig funktion, så der undgåes fejlalarmer.

Som alle andre TrueGuard enheder har denne Gardin bevægelsessensor også TrueCom Teknologi, hvilket giver følgende fordele:

  • Advarsel ved lavt batteriniveau
  • Strømsparefunktion (Lang batterilevetid)
  • Sabotagebeskyttelse
  • Signalstyrke kan kontrolleres på alarmpanel
  • Navngivning af alle sensorer
  • 2-vejs kommunikation
  • Sikkert krypteret signal til alarmpanel

Gardin bevægelsessensor virker på alle TrueGuard alarmerne.

Monterings muligheder:

TrueGuard-Gardin-Bevægelsessensor-Vertikal-montering-180x180 TrueGuard-Gardin-Bevægelsessensor-Lofts-montering-180x180 TrueGuard-Gardin-Bevægelsessensor-Horisontal-montering-180x180

 

 

 

 

anden kategoriTrueGuard Sensor