TrueVision trådløst HD videoovervågningssæt med PIR kamera

Med dette trådløse videoovervågningssæt får du videoovervågning i høj opløsning, mange funktioner og samtidig er det i super kvalitet. Sættes kan udvides med op til 3 ekstra kameraer 

 


PDF  Download     Se mere her


Op til 4 udendørs trådløse HD kameraer kan sammenkodes med den 9 tommer store monitor.  Monitoren tilsluttes let strøm med den medfølgende omformer samt dit hjemmenetværk med medfølgende netværkskabel. Når monitoren er  tilsluttet internettet via dit hjemmenetværk (router) er det muligt at downloade en gratis APP som utrolig let kodes sammen med din videoovervågnings monitor.

Med de trådløse dag/nat HD kamera, der har indbygget bevægelsessensor er det muligt at få en videoalarm direkte på din mobil (android/iPhone/ipad). Det er også muligt at se live billeder og se gemte videohændelser direkte fra monitoren.

Kameraerne har indbygget både mikrofon samt højtaler. Dermed er det muligt at høre hvad der foregår foran kameraerne ? både via APPen og direkte på monitoren. Det er også muligt at snakke ud til højtaleren i kameraet fra APPen eller fra monitoren.

MONITORsp-sv5200kit-optager

Videoovervågnings monitoren kan kodes sammen med op til 4 trådløse HD kameraer. Et SD kort (medfølger) kan indsættes i monitoren. Dermed kan monitoren gemme optagelser fra de trådløse kameraer. Optagelser kan se ved bevægelse foran kameraerne. Dermed kan monitoren automatiske når der sker bevægelse foran kameraerne. Med den gratis APP kan du se live fra kameraerne eller se disse gemte optagelser fra SD kortet ? uanset hvor du er.

TRÅDLØSE HD KAMERA

Det trådløse kamera er udendørs og kræver blot en ledning til strøm vedhjælp af den medfølgende omformer. I alt 6 meter kabler er med. Kamera kan optager i høj HD opløsning på  1280 x 720 (1,3 mp), i farver. Kameraet er dag/nat, hvilket vil sige at det har indbygget IR lys i, som tænder automatisk. Kameraet går over i sort/hvid billede om natten for at få så mange detaljer med så muligt.sp-sv5200kit-kamera
Kameraet har yderligere indbygget bevægelsessensor. Med denne sensor (PIR) er det muligt at få alarmer direkte på ens smartphone når der er bevægelse foran kameraet ? samtidig med at monitoren optager hændelsen på SD-kort. Det er muligt at gense alle de optaget video-alarm hændelser direkte på ens smart-telefon eller direkte på monitoren.

Trådløs rækkevidde op til 50 meter afhængig af miljø. Typisk 20 meter igennem 2-3 murstens mure.

Et meget smart og meget brugervenligt system.

Det trådløse videoovervågningssæt indeholder :

1 x 9 tommer Videoovervågnings monitor
1 x 8 Gb mikro SD kort til  videoovervågnings monitor.
1 x Trådløs HD dag/nat kamera med IR-lys og bevægelsessensor
2 x strømforsyninger
Manual

 

anden kategoriSecVision trådløs