i3 Engineering Atom controllers

Oversigt over i3 Engineering Atom controllers i din 3U til 9U. Som det ses er der utallige muligheder hvad angår brug, derfor anbefales det at kontakte os for sammensætning af det bedste system.

Muligheder med Atom controller

Analoge & Digitale indgange

Relæudgange AC/DC dim, Mosfet, step

Led indikator for ind og udgange på controller

Modbus

MQTT

Nem konfiguration via App

Mulighed for stort kontrol panel

Analyse af forbrug

Ethernet – Wifi og Bluetooth

Kan erstatte IHC controller – indgange – udgange direkte på montagested, dog kan enkelte komponenter ikke styres direkt.


3 U controllere

3 modul (Din) controllere er kompakte, men alligevel med mange muligheder herunder DALI. Disse controllere er specielt til mindre projekter.

Atom Magnesium

Kompakt universal controller til hjemme- og industriel automation. Den er bedst egnet til automationsprojekter i mindre målestok eller til ingeniørnetværk, hvor hovedkontrolkanalen er RS-485-grænsefladen med Modbus-protokollen. Det kan også bruges til at øge antallet af input i store systemer.

Atom Barium Dali

Løsninger til styring af Lamper ved hjælp af DALI-protokol. Giver dig mulighed for at tænde og justere lysstyrken for op til 64 lamper med den passende grænseflade

6U & 9U controllere

Controllere til at lave de mest fleksible og multifunktionelle Smart Home-systemer. En række forskellige typer input, output og grænseflader giver dig mulighed for at samle et automatiseringssystem af næsten ethvert niveau af kompleksitet og funktionalitet.

Atom Argon

Ideel til styring af et stort antal mindre belastninger som termiske hoveder, enheder med galvanisk adskilte kontakt indgange (garagedøre, impulsgardiner), styrerelæer, nødbelysning, elektriske låse og mere.

Atom Carbon

Designet til at arbejde med høje belastninger. Du kan ikke kun tænde for kraftfulde enheder, men også bekvemt organisere administrerede stikkontakter og endda bruge dem til at styre inputstrømgrupperne.

Atom Ferrum

Atom Ferrum er ideel til styring af udgange med forskellige max. belastninger her  5A og 10A pr. udgang og der er desuden en indbygget  elmåler. N versionen er med ethernet, WIFI og bluetooth.

Atom Helium

Atom Helium giver mulighed for at ændre lysniveauet for LED-, halogen- og glødelamper, både individuelt og i grupper (op til 300W pr. kanal). Udover lysstyring er Atom Helium perfekt til styring af enheder som garageporte, elektriske låse, pumper, aktuatorer og meget mere.

Atom Hydrogen

Atom Hydrogen er med sine multifunktionsindgange og modulære arkitektur af udgange er en controller der kan løse mange tekniske problemer, selvom disse opgaver ændre sig periodisk kan ind og udgange ændres hurtigt og nemt. Skift konfigurationen af udgange og input i realtid uden brug af værktøj.

Atom Oxygen

Atom oxygen er den perfekte løsning til automatisering af et lille hjem/lejlighed. Den giver dig kontrol over klima, belysning og sikkerhed i din bolig.

Atom Xenon

Atom Xenon giver mulighed for at ændre belysningsniveauet for LED-, halogen- og glødelamper, både individuelt og i grupper (op til 300W pr. kanal). Ud over lysstyring er Atom Xenon perfekt til styring af følgende enheder garageporte, elektriske låse, aktuatorer og andet.

For yderlige spørgsmål brug kontakt os, mail os på pteknik@pteknik.dk eller ring til os på +4550522757